27 Kasım 2007 Salı

Pokemonlar

Bulbasaur

Bulbasaur çimen tipi ve zehir tipi pokémonl
arının özelliklerine sahip karma bir pokémon. Örneğin arka tarafında büyüyen yaprakımsı bitki tipik çimen tipi pokémon özellikleirnden. Bulbasaur’ın saldırıları arasında jilet yaprağı ve sarmaşık kırbacı saldırıları sayılabilir.

Tipi: Çimen / Zehir
Boyu: 0.7 m
Kilosu: 6.9 kg


Ivysaur

Tıpkı Bulbasaur gibi hem bitki, hem zehir tipi bir pokémon olmasının avantajlarını kullanıyor. Bu özellik bazen yararlı olabildiği gibi zararlı da olabilir. Ivysaur, Bulbasaur’un evrimleşmiş hali. Güneş ışığını kullanabiliyor.

Tipi: Çimen / Zehir
Boyu: 1 m
Kilosu: 13 kg

Venusaur

Venusaur, Bulbasaur ’ın evrimleşme-gelişim aşamasının son hali. Venusaur çimen ve zehir tipi karma tip bir pokémon. Bu özelliği ve gelişiminin son hali olması ve çok yönlülüğü; onu savaşlarda en çok kullanılan pokémonlardan birisi yapıyor.

Tipi: Çimen / Zehir
Boyu: 2 m
Kilosu: 100 kg

Charmander

Charmander, kuyruğunda yanan ateşi ve sevimli görünüşü ile hem yeni hem de beceri kazanmış pokémon antrenörlerinin seçimlerinden. Savaşlarda inatçılığı ve yenilgiyi kabullenmesi dikkat çekici. Alev ve öfke saldırıları unutulmamalı.

Tipi: Ateş
Boyu: 0.6 m
Kilosu: 8.5 kg
Charmeleon

Charmander’dan başlayan evrimleşme Charmeleon’a ulaşır. Charmeleon ve tabi ki ateş tipi pokémonlar buz tipi pokémonlara kolayca yenilebilirken, su pokémonlarına karşı üstünlükleri ile bilinirler.

Tipi: Ateş
Boyu: 1.1 m
Kilosu: 19 kg

Charizard

Charmeleon evrimleştiği zaman Charizard’a dönüşür. Charizard gerçekten de büyüleyici ve çok güçlü bir pokémondur. Yeni evrimleştiği zamanlara antrenörüne karşı dik başlılık ve söz dinlememezlik yapabilir.

Tipi: Hava / Ateş
Boyu: 1.7 m
Kilosu: 90.5 kg


Hiç yorum yok: